Johannes Kök

Apotekaregatan 14, 582 24 Linköping
Telefon: 013-14 31 90
Mail: info@johanneskok.se
Instagram  /  Facebook

Ordinarie öppettider:
Måndag-Torsdag: 17.00-22.00
Fredag: 17.00-23.00
Lördag: 16.00-23.00
Söndag: Stängt

På vår hemsida hittar man alltid vår aktuella meny. 

 

Det hände i Argentina, men det kunde egentligen ha skett var som helst. Det var under en resa till Buenos Aires som Johannes fann inspiration till sitt nya restaurangkoncept. Det kunde ha skett var som helst, men det var just där som Johannes skulle komma att förälska sig i maten, vinet, och känslan så till den grad att han – just där och då – bestämde sig för att ta med sig den känslan hem till Sverige. Och att han skulle låta upplevelsen ligga till grund för hans nya restaurangkoncept.

Konceptet är enkelt: Johannes Kök är en restaurang för köttälskare. Visst finns det något för alla, men det absoluta fokuset kommer alltid att ligga på kött av absolut högsta klass. Rätterna som serveras talar för sig själv. Tidlösa klassiker. Utan krusiduller.

Johannes Kök är inte på något sätt en argentinsk restaurang. Men den bygger samma varma känsla och kärlek till hantverket som Johannes upplevde de där kvällarna i Buenos Aires. Han kom tillbaka till Sverige med en tydlig idé om att skapa en restaurang där upplevelsen, atmosfären och människorna är precis lika viktiga som maten. En plats dit man kommer för att mötas – och en plats där man känner sig lika välkommen oavsett om man kommer ensam, med sina vänner, sin familj eller på en första träff.

Johannes skapade den restaurang han själv skulle vilja gå till. En restaurang med förstklassiga råvaror, oslagbar service och unik atmosfär. En plats som han hade längtat efter. Och en plats som man längtar tillbaka till.FAQ - Vanliga frågor

Hur bokar man bord på Johannes Kök?
- Det gör man bäst här (länk) eller genom att ringa oss på 013-14 31 90. Observera att vi inte tar emot bordsbokningar via Facebook eller andra sociala medier. 

Vi är ett större sällskap som vill äta hos er, går det bra?
- Absolut. Beroende på hur stort ert sällskap är kan ni behöva ringa in bokningen och eventuellt förbeställa maten för bästa möjliga upplevelse på plats. Vill ni boka vår Chambre Séparée på 1854 gör ni det här (länk).

Kan jag äta på era restauranger trots att jag har matallergier?
- Det brukar vi alltid kunna fixa. Meddela gärna om dina allergier vid bokning eller med personal på plats.

Kan man köpa presentkort hos er?
- Självklart. I väntan på en online-lösning gör man det i dagsläget på plats på restaurangen i valfri valör.

Om jag är rullstolsbunden, kan jag komma till er ändå?
-Ja, vi kan ta emot personer med rullstol.

Kan ni fakturera? 
- Det kan vi så klart. Kontakta oss på info@johanneskok.se i samband med att ni gör er bokning.

Finns det gratis wi-fi?
- Självklart!

Söker ni personal?
- Vi är alltid intresserad av nya duktiga medarbetare. Sök jobb (länk).

Tar ni kontanter?
-Nej vi har blivit en kontantfri restaurang.