Storan

Stora Torget 9, 582 19 Linköping
Telefon: 013-10 31 90
Mail: info@storan.se
Instagram  /  Facebook

Ordinarie öppettider:
Måndag-Fredag: 11.30-
Lördag: 12.00-
Söndag: Stängt

På vår hemsida hittar man alltid vår aktuella meny. 

 

På något sätt sitter historien i väggarna på Storan. Och det är ju inte så konstigt egentligen – här har människor ätit, druckit, skratta och skålat i över hundra år nu. På Storan har tusentals människor möts för första gången – vissa för sista – och minst lika många unika minnen har skapats. Löften har infriats och hemligheter har utbytts. Kärlek har uppstått och hjärtan har krossats. Allt detta, mellan samma väggar, i över ett sekel.

Visst, restaurangen har bytt skepnad några gånger genom åren. Menyn har förändrats och dukarna har bytts ut. Men trots det har vi alltid lyckats behålla det där speciella som gör Storan till Storan. Det där som är så svårt att sätta fingret på, och ännu svårare att förklara.

Man kan kalla Storan för en modern restaurang med rötterna i gamla traditioner. Vi serverar klassiska svenska rätter tillagade med moderna tekniker. Ofta närproducerat, alltid med hög finish. Men när allt kommer omkring är Storan mycket mer än så. Storan är en plats där affärsmän och mediamänniskor skålar med gamla rävar och glada pensionärsgäng. En restaurang där barnfamiljen är lika självklar som tjejgänget. Och framförallt är Storan en mötesplats där man alltid kan känna sig välkommen, oavsett vem man är. En plats där olika typer av människor möts och skapar minnen för livet.FAQ - Vanliga frågor

Hur bokar man bord på Storan?
- Det gör man bäst här (länk) eller genom att ringa oss på 013-10 31 90. Observera att vi inte tar emot bordsbokningar via Facebook eller andra sociala medier. 

Vi är ett större sällskap som vill äta hos er, går det bra?
- Absolut. Beroende på hur stort ert sällskap är kan ni behöva ringa in bokningen och eventuellt förbeställa maten för bästa möjliga upplevelse på plats. Vill ni boka vår Chambre Séparée på 1854 gör ni det här (länk).

Kan jag äta på era restauranger trots att jag har matallergier?
- Det brukar vi alltid kunna fixa. Meddela gärna om dina allergier vid bokning eller med personal på plats.

Kan man köpa presentkort hos er?
- Självklart. I väntan på en online-lösning gör man det i dagsläget på plats på restaurangen i valfri valör.

Kan ni fakturera? 
- Det kan vi så klart. Kontakta oss på info@storan.se i samband med att ni gör er bokning.

Tar ni kontanter?
-Nej vi har blivit en kontantfri restaurang.

Finns det gratis wi-fi?
- Självklart!

Söker ni personal?
- Vi är alltid intresserad av nya duktiga medarbetare. Sök jobb (länk).